WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

WIJ HEBBEN EEN MISSIE! GROEI JIJ MET ONS MEE?

Wij zijn MKB Skillsbooster en wij willen Friese MKB-ondernemers uit de technische sector helpen om op een praktijkgerichte manier een aantal cruciale vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit doen wij aan de hand van vijf thema’s:

  • Personeelsbeleid
  • Innovatie
  • Digitalisering
  • Financiën
  • Businessmodeling

Om dit zo effectief mogelijk te doen, ontwikkelen wij samen met Friese ondernemers in een pilot het ‘Ontwikkelpaspoort’ voor Ondernemers en het persoonlijk ontwikkelprogramma. Dit programma is speciaal gericht op Friese MKB-ondernemers uit de technische sector. Op die manier groeien we samen verder is een snel veranderende wereld. Doe jij met ons mee?

 

Wat biedt MKB skillsbooster jou?

Het ‘Ontwikkelpaspoort’ voor ondernemers, wat houdt dit precies in? Met het Ontwikkelpaspoort wordt het ontwikkelpotentieel van de ondernemer in zijn organisatie in kaart gebracht. Het versterken van vaardigheden begint namelijk met een duidelijk inzicht. Naast het Ontwikkelpaspoort bieden wij ook een op maat samengesteld ontwikkelprogramma. De programma bevat diverse trainingen en opleidingen om de deelnemende MKB ondernemer in korte tijd te laten groeien op één of meerdere van de 5 thema’s.

 

MKB skillsbooster is een initiatief van ynbusiness

 Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Sudwest Fryslân), en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF). Het primaire doel is de ondernemer krachtig te ondersteunen bij de groei van het bedrijf. Daarnaast willen de partners het ruime aanbod aan ondersteuning die zij bieden, nauwer aan laten sluiten op de daadwerkelijke behoeftes van ondernemers. 

 
 
 
 
 
 
Kan ik u ergens mee helpen?